Autorijles in Angerlo 

Natuurlijk bij Autorijschool Quickles.nl

 

Zoek niet verder naar een autorijschool. Maak een afspraak met Autorijschool Quickles.nl. Fenny van Maaren geeft al jaren autorijles in de regio, waaronder Angerlo. 

Sinds 1 november 2011 kun je met 16 jaar al theorie examen doen voor de auto. Met 16,5 jaar mag je beginnen met rijles, en met 17 jaar kun je al (op je verjaardag ?) praktijk examen doen !! 

Voor je autorijles in Angerlo kies je de rijopleiding die bij jou past. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt in de auto en dat je snel je rijbewijs haalt. Naast de verplichte opleidingen hebben wij ons ook gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met faalangst en rijangst.     

Je hebt bij Autorijschool Quickles.nl de keuze tussen losse autorijles, het actie pakket, het standaard pakket of de All Inclusive Rijopleiding. Wij leiden op voor rijbewijs B, schakel en automaat.

De theorieopleiding volg je bij onze rijschool online, waarbij wij je vanaf de rijschool  kunnen begeleiden en dit tijdens de rijles kunnen terugkoppelen.

Je krijgt bij Autorijschool Quickles.nl altijd autorijles van dezelfde instructeur in dezelfde lesauto die je voor jou autorijles in Angerlo thuis ophaalt en tijdens elke rijles op een persoonlijke manier begeleidt.

Wil je meer informatie of een keer vrijblijvend een autorijles in Angerlo afspreken kijk dan verder op onze site of bel met Autorijschool Quickles.nl, 0316-527464 of mail naar: info@quickles.nl

Tot ziens bij Autorijschool Quickles.nl !!     Fenny van Maaren